Second wut…

…..hand-uri. Sau vintage shops!

Întâi de toate, voi începe cu o descoperire de a mea. Voi ați observat că multe personalități cu bani, fete care se îmbracă impecabil, se îmbracă de la second hand-uri? Daaaar voi ați observat că un procent de 85% nu recunoaște că își ia haine de acolo?

Băi, după părerea mea, eu spun că acele haine nu sunt furate, noi le plătim (sper că așa faceți), deci e ca și cum am lua din mall-uri sau mai știu eu ce. Nu e o crimă dacă ne luăm haine din second hands.

Nu sunt adepta luării lenjeriei intime (chiloți, sutiene, șosete) de aici, vreau să fie noi cu etichetă. Fițe? Habar nu am. Dar alegerea le lingerie intime mi se pare una dintre cele mai importante alegeri. Precum alegerea unei flori, nu poți lua una care arată deplorabil, deși știi că sunt șanse să o vindeci.

Când eram micuță, la 5-6 anișori, știu cu precizie că bunica (pe care acum o vezi super des prin SH-urile din Târgu Mureș) îmi luase un tricou roz de la un SH, iar eu, copil de 5-6 ani, am început să țip că ce e cu aia, cum își permite să îmi ia așa ceva. Eram o tipă tare pretențioasă, norocul alor mei și alor mei prieteni că m-am schimbat mult. Mi se părea o jignire, adică mie să îmi ia dintr-un SH? Persoanei mele? Doamne ferește!

Cu timpul, am crescut și am descoperit că și hainele alea sunt bune de ceva, dacă știi să cauți.

Am fost prin aprilie cu o prietenă prin oraș și am străbătut vreo 3 SH-uri, doar pentru a ne clăti ochii. Ador să merg la „clătit ochii”, adică doar să privesc și să mai critic hainele.

Acum și în viitor voi updata acest articol cu SH-uri cool din România!

Primul este Căsuța cu haine, un SH superb din București (Calea Rahovei, nr. 342).

Un personal super, dar super amabil și hăinuțele pentru colaborare au ajuns super rapid și ne-au lăsat pe noi (pe mine și Maria) să ne alegem câte o piesă vestimentară, iar cei de la Căsuța cu haine ne-au mai trimis câte un obiect vestimentar.

Calitatea hainelor este una super bună, nu sunt chiciuri.

Tricoul este de la ei, de la Hugo Boss (‘cus I am a boss), iar pantalonașii de la H&M. În legătură cu “Just love your body” – vom avea un articol curând despre asta.

I love them! ❤️

Updating • • •

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s